image of Fractal, Brug naar het hiernamaals

Fractal, Brug naar het hiernamaals

Door Gina Øster
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 19,95

Samenvatting

‘Fractal-Brug naar het hiernamaals’ is een mix tussen wetenschap en spiritualiteit waarin een link wordt gelegd tussen de astronomie, de kwantumfysica, filosofie en de bijna-doodervaring.

In deze debuut roman heeft Gina Øster de actuele kennis en bestaande theorieën gecombineerd met haar eigen denkbeelden tot een spannend verhaal op de grens tussen fictie, non-fictie en science fiction. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: ‘Wat gebeurt er na de dood?’ ‘Waar gaan we heen?’ ‘Wat is bewustzijn?’ en ‘Wie is het eigenlijk die dood gaat?’

Het is 2036. In het laboratorium van SITCO in Colorado vinden experimenten plaats in het kader van het AfterLife Project. Een team van natuurwetenschappers, medici en deskundigen op het gebied van bijna-doodervaringen zoeken naar een antwoord op de vraag of er leven is na de dood. Zij denken een methode gevonden te hebben om de reis naar het hiernamaals te kunnen maken. Bij deze methode wordt getracht mensen een bijna-doodervaring te laten ondergaan waarbij zij dichtbij of zelfs over de grens van de dood heen gaan en daarna weer terugkeren in het aardse leven. Het Project is omstreden en stuit op veel verzet, met name uit religieuze hoek. Enkele kerkgenootschappen hebben deze praktijk daarom voorgelegd aan de Internationale Ethische Raad van de Verenigde Naties die zal bepalen of dergelijke experimenten moeten worden verboden.

Wordt het antwoord over het leven na de dood gevonden voordat de Raad tot een uitspraak komt?

Productspecificaties

Auteur(s)
Gina Øster
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
334
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
211x148x23 mm
Gewicht
418 gram
Druk
1
ISBN10
9463456228
ISBN13
9789463456227