wij doneren €2.70

Geven is levenPaperback

Door: Wim de Bundel

Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei? Wim de Bundel deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt de lezer mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij ontdekte de kracht van het geven op meerdere niveaus: gas geven, betekenis geven, hart & ziel geven. Geven is leven! Geven is leven is een managementboek en inspiratieboek inéén. Het boek bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos meewerkten - dankzij het goede doelkarakter van het boek. Geven is leven is niet alleen een boek, maar ook een website. Met een team van optimisten willen zij jou inspireren en het makkelijker maken om te geven. Zo vind je op de website tal van voorbeelden om te geven, inspirerende blogberichten en het lied Geven is leven. Daarnaast vind je op de website ook alle extra’s terug die dit boek jou te bieden heeft. Zo kun je via de QR-codes naar muziek luisteren, twee documentaires bekijken en een exclusief interview lezen met Barack Obama. ‘Hartverwarmend verhaal van een wereldverbeteraar’ – Sander de Kramer ‘Wat een gouden schat is dit boek!’ – Esther Vergeer ‘Zowel een must-read als een must-give’ – Jos Burgers
Nederlands | 9789083112565 | Paperback | 2021
€ 25,00

1-2 werkdagen
wij doneren: € 2,70

Productspecificaties

Auteur(s)Wim de Bundel
TaalNederlands
NUR Code801
Uitgavejaar2021
Afmetingen171 x 240 x 22 mm
Gewicht638 gram
Druk2021
ISBN9789083112565

Reviews

29 Apr, 2021

Heerlijk om mee op een optimistische reis genomen te worden op zoek naar zakelijk en privé geluk. Ongelofelijk fijn om te lezen hoe groot de kracht van geven is. Aanrader voor iedereen. Ook om te geven ;-).

Het boek in korte tijd uitgelezen. Geldig hoe Wim geven en netwerken in de praktijk. Zowel voor sociale impact zorgt als mensen vooruit helpt. Daar kan ik nog veel van leren.

Schrijf een review