image of Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen

Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen

Door A.M. van Bilsen
Nederlands | Paperback | 2008  

Samenvatting

Anne Marie van Bilsen is moeder van gevoelige kinderen en deelt in dit boek haar persoonlijke en haar praktijkervaringen met andere ouders. Zij heeft met een van haar zonen ondervonden dat het medische circuit geen oplossing bood voor zijn toenmalige problemen.

Op zoek naar hoe dan verder, besloot zij zelf een opleiding te gaan volgen om haar jongste zoon te kunnen begeleiden en te helpen waar nodig: onafhankelijk van hulp van buitenaf.

In dit boek krijgen ouders & opvoeders uitleg hoe door middel van aanraking, massage, structuur en begeleiding de band met hun kind te verstevigen en het natuurlijk evenwicht te herstellen. Aan de hand van fotos laat Anne Marie zien hoe je eenvoudig massage kunt toepassen op je kind, bijvoorbeeld als hulp bij het slapen. Aromatherapie kan erbij helpen je kind zich lekkerder in zijn vel te laten voelen, ook hierover lees je meer in dit boek. Daarnaast wordt er een aantal casussen weergegeven vanuit haar praktijk waarin de kinderen en hun problemen centraal staan.

Productspecificaties

Auteur(s)
A.M. van Bilsen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
864
Uitgavejaar
2008
Afmetingen
200x166x14 mm
Gewicht
346 gram
ISBN10
9055992267
ISBN13
9789055992263