image of Gezonde voeding bestaat niet

Gezonde voeding bestaat niet

Door Lanke Broeders
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 39,95

Samenvatting

Gezonde voeding maakt je gezonder. Toch?

Maar als gezond eten iets wordt wat je ‘moet’, hoe gezond is dat dan? En wat is gezondheid eigenlijk? Is gezondheid het niet hebben van klachten en ziektes? Is iemand die chronische klachten heeft maar er op een bepaald moment geen last van heeft, gezond of ongezond? En is een biertje drinken of een taartje eten per definitie ongezond?

De schrijfster heeft door haar eigengereidheid en open houding andere antwoorden gevonden dan die gebruikelijk zijn. In dit boek geeft ze ons nieuwe inzichten over gezondheid. Je bewust worden van wat en waarom je eet, geeft zicht op onderliggende behoeftes. Deze behoeftes gaan vervullen leidt naar je gezonder voelen. Dit is de basis van gezondheid. Voor deze manier van gezonder worden introduceert ze een nieuw begrip: duurzame gezondheid. Duurzaam gezonder worden is meer ontspanning, vervulling en vrijheid ervaren. Duurzaam gezonder worden leidt naar meer jezelf durven of kunnen zijn, naar wie je van binnen bent.

Voor iedereen is de weg naar duurzame gezondheid anders en individueel. In ‘Gezonde voeding bestaat niet, gezond voeden wel’ word je op speelse wijze uitgenodigd zelf op onderzoek te gaan hoe je jouw gezondheid duurzaam vergroot.

Het boek is bedoeld om je te inspireren en om je te laten ervaren wat voor jou ‘gezond voeden, gezond voelen, gezond zijn’ is. Het bevat daartoe prachtig beeldmateriaal in kleur, korte informatieve teksten, voorbeelden en opdrachten.

Productspecificaties

Auteur(s)
Lanke Broeders
Redacteur(s)
Mirjam Broeders, Simone Gerich, Tom van der Hoff, Veronique van der Waal
Taal
Nederlands
NUR Code
860
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
242x171x19 mm
Gewicht
557 gram
Druk
1
ISBN10
9463458255
ISBN13
9789463458252