wij doneren €0.17

Give me a BREAKPaperback

Door: Nathalie Hazenberg

Dit boek gaat over mensen. Mensen die met hart en ziel werken in organisaties. Maar aanlopen tegen belemmeringen. Mensen die voelen dat het anders moet. Maar niet weten waar te beginnen. Dit boek gaat over doorbraak. Doorbraak om het volledig menselijk potentieel weer te benutten. Potentieel dat hard nodig is om organisaties staande te houden in de snel veranderende wereld. Met een praktisch 5-stappenplan BREAK worden pioniers in organisaties geïnspireerd hun hart te volgen en te gaan doen waar ze in geloven. Het biedt een verfrissende nieuwe kijk op veranderen in organisaties."Vernieuwing ontstaat wanneer meer mensen van mening veran­deren. Door als lerende organisatie te experimenteren, open te staan en het geheel voor je te laten werken."
Nederlands | 9789048444182 | Paperback | 2018
€ 18,95

Niet beschikbaar
wij doneren: € 0,17

Productspecificaties

Auteur(s)Nathalie Hazenberg
TaalNederlands
NUR Code801
Uitgavejaar2018
Afmetingen150 x 208 x 12 mm
Gewicht263 gram
Druk2018
ISBN9789048444182

Reviews

25 Jun, 2019

Als pionier binnen een organisatie loop je af en toe tegen obstakels aan. Hoe ga je hiermee om zonder je passie en enthousiasme te verliezen? Hoe maak je van tegenslagen een kans? Dit boek biedt door middel van een stappenplan praktische handvatten om jouw doel te bereiken.
25 Jun, 2019

Als je een ideaal, droom of idee hebt dat iets beter en anders kan is het fijn te merken dat ook jij daarin een stap kunt maken. Een makkelijk leesbaar en vlot boek dat gaat over de dagelijkse belemmeringen waar je in je werk tegenaan loopt. Een bevestiging dat een verandering soms klein begint en de eerste stap is naar die droom, dat ideaal of idee. Zeker voor mensen in organisaties waarin veranderingen niet mogelijk lijken door de strakke regelgeving en cultuur - zoals de zorg en het onderwijs - een echte aanrader!
25 Jun, 2019

Een lekker praktisch, vlot geschreven managementboek over hoe je daadwerkelijk verandering in een organisatie op gang brengt. De voorbeelden maken het extra inzichtelijk. Aanrader!

Schrijf een review