image of Hét Windows 10 updateboek

Hét Windows 10 updateboek

Door Studio Visual Steps
Nederlands | Paperback | 2017  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 13,99

Samenvatting

Vanaf de eerste versie van Windows 10 in 2015 is er gemiddeld twee keer per jaar een grote update uitgekomen voor het besturingssysteem. Iedere update bracht nieuwe mogelijkheden, functies en apps. Daardoor werd het werken met Windows 10 beter, makkelijker en leuker.

Bent u op de hoogte van alle belangrijke vernieuwingen? Zo niet, dan bent u na het doorwerken van deze 2e druk weer helemaal op de hoogte!

U leest onder andere over de verbeterde indeling en mogelijkheden van het menu Start en handige instellingen in het Instellingen-venster. U maakt ook kennis met allerlei slimme opties in de internetbrowser Edge, waarmee het surfen een stuk makkelijker wordt. Daarnaast kunt u met de app Foto's in een handomdraai een video maken van uw foto's en video's, compleet met effecten en muziek. En in de nieuwe tekenapp Paint 3D maakt u heel makkelijk uw eigen 3D-tekeningen.

Als extra leest u in dit boek hoe u werkt met de cloudservice OneDrive, zodat u voortaan uw bestanden ook veilig op internet kunt bewaren. Tot slot krijgt u uitgebreid hulp bij het controleren van de beveiligings- en privacy-instellingen. Zo weet u zeker dat u veilig kunt computeren en surfen en krijgt uw computer direct een grote beurt!

Een greep uit de onderwerpen:

- vernieuwingen in het menu Start, bureaublad en de taakbalk

- belangrijke nieuwe instellingen

- nieuwe opties in apps, zoals in Mail,

- Edge, Foto's (Story Remix) en Paint 3D

- bestanden beheren

- beveiliging en privacy controleren

Geschikt voor:

Windows 10 op een desktop-pc of laptop

Benodigde voorkennis:

Basiskennis werken met Windows 10

Productspecificaties

Auteur(s)
Studio Visual Steps
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
985
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
240x170x13 mm
Gewicht
420 gram
Druk
1
ISBN10
9059055241
ISBN13
9789059055247