image of Handboek Fietsvakantie

Handboek Fietsvakantie

Door Marco De Wit, Ellen Van Drunen
Nederlands | Paperback | 2018  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over fietsgids
andere boeken van Marco De Wit

Samenvatting

Het Handboek Fietsvakantie staat boordevol tips- en informatie die je op weg helpen naar een fantastische fietsvakantie. Van de voorbereiding tot het fietsavontuur zelf. Gebruik dit 200 pagina’s dikke boek als naslagwerk én inspiratiebron voor je fietstochten.

In dit prachtige boek nemen we je stap voor stap mee in die wereld van fietsvakanties en leggen we je precies uit hoe je jouw tocht tot een succes maakt.

We geven je tips over de voorbereiding, leggen je op een duidelijke manier de techniek van de fiets en de onderdelen uit en inspireren je met mooie beelden, routetips en dromen voor de toekomst.

Met het Handboek Fietsvakantie ben je meteen op de hoogte van de laatste technieken en krijg je genoeg handvatten om de juiste keuzes te maken zodat jouw fietsvakantie een succes wordt. Of het nu om een weekendje fietsen in Nederland gaat of om een fietsreis rond de wereld.

Het Handboek Fietsvakanties, geschreven door ervaren vakantiefietsers en wereldfietsers en is een must-have voor iedere (beginnende) vakantiefietser of wereldfietser.

Het enige dat je na het lezen van dit boek nog hoeft te doen, is je spullen pakken en de vrijheid tegemoet fietsen!

Productspecificaties

Auteur(s)
Marco De Wit, Ellen Van Drunen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
501
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
239x171x19 mm
Gewicht
697 gram
Druk
1
ISBN10
946345375X
ISBN13
9789463453752