image of Handboek voor wereldverbeteraars

Handboek voor wereldverbeteraars

Door Juul Martin
Nederlands | Paperback | 2018  

Samenvatting

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je op een ondernemende manier een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

In dit boek laat Juul Martin met praktische tips en inspirerende voorbeelden zien hoe jij op pad kunt om jouw droom te verwezenlijken. Zijn motto is: verbeter de wereld en verrijk jezelf. Niet met geld, maar met een mooi avontuur. Hij hielp al duizenden mensen op weg en met dit boek kun je zelf aan de slag.

Over de hele wereld zijn mensen dankzij Juul aan het delen en waarmaken geslagen. Hij kreeg landelijke bekendheid als pionier van de deeleconomie, drijvende kracht achter durftevragen en met het Huis van Overvloed, een heel pand dat zonder geld werd gebouwd. Met zijn School voor Wereldverbeteraars helpt Juul mensen om hun dromen waar te maken en ondernemender te handelen.

Productspecificaties

Auteur(s)
Juul Martin
Taal
Nederlands
NUR Code
800
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
215x135x16 mm
Gewicht
236 gram
ISBN10
9461262949
ISBN13
9789461262943

Reviews

Joske Elsinghorst

op 13-11-2018
Praktisch. Makkelijk leesbaar en inspirerend door de praktijkverhalen. Ik vind het fijn dat ik telkens een kleiner of groter stukje kan lezen. Zo past het heel goed bij wat het meest op mij, op mijn mindset en mijn situatie op dat moment van toepassing is. Aanrader voor alle dromers en wereldverbeteraars als je wat wilt doen met je goede idee!

Cobi Van van Kollenburg

op 10-11-2018
Gelukkig heb ik Juul vlak in de buurt als ik hulp nodig heb. Maar als dat niet zo is dan kun je prima uit de voeten met zijn boek.

Wim Marijnissen

op 09-11-2018
Als je een droom hebt die je waar wilt maken dan is dit boek hét gereedschap wat je nodig hebt! Het heeft voor mij prima gewerkt en merk dat anderen, die ik het boek aanbeveel, er ook veel profeit van hebben

Mieke Miltenburg

op 09-11-2018
Een prettig lezend en pragmatisch boek dat me echt heeft aan gezet. Ik werk nu echt aan wat ik wil. Een aanrader voor iedereen die iets voor elkaar wil krijgen.

Schrijf zelf een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.