image of Handleiding module Schematherapie en de Gezonde volwassene

Handleiding module Schematherapie en de Gezonde volwassene

Door Anne-Marie Claassen, Jenny Broersen
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 26,99

Samenvatting

Dit boek is een handleiding voor therapeuten die werken met schematherapie. Veel mensen hebben na (schema)therapie nog restklachten of blijven (deels) worstelen met negatieve patronen, chronische somberheid en angst. De module die wordt beschreven is niet gericht op vermindering van die problemen, maar vooral op het verder vergroten van veerkracht en welbevinden, waarmee de Gezonde volwassene van cliënten kan worden versterkt. De module schematherapie en de Gezonde volwassene bestaat uit een handleiding voor de therapeut en uit een werkboek voor de cliënt.

In de Handleiding module Schematherapie en de Gezonde volwassene is de uitwerking van de module beschreven. Deze bestaat uit 10 sessies die flexibel inzetbaar zijn en kunnen worden aangeboden in de groep of in een individuele behandeling binnen de BGGZ, of in een specifieke fase van een behandeling binnen de SGGZ. De module is ook toepasbaar bij cliënten die een terugval hebben en zich opnieuw aanmelden voor behandeling. 

Met een voorwoord van:
Remco van der Wijngaart, erkend supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en de Nederlandse vereniging voor Schematherapie, en vice-president van de International Society of Schema Therapy (ISST). 

Productspecificaties

Auteur(s)
Anne-Marie Claassen, Jenny Broersen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
777
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
244x169x6 mm
Gewicht
157 gram
ISBN10
9036822718
ISBN13
9789036822718