image of Hard gaan met de beste mensen

Hard gaan met de beste mensen

Door Alex Sprout
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is 'personeel' geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut top of mind zijn. Je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.

De makers van Sprout bieden met Hard gaan met de beste mensen een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Swapfiets, Bynder en Voys leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door vol in te zetten op een groeispirit in hun bedrijf.

De Sprout Groeigids leert je zo alles wat je moet weten over state of the art recruitment, een rake selectie en een beloning die past bij een groeibedrijf. Je leert met deze gids ook hoe je een groeicultuur cultiveert, hoe je je eigen leiderschap verder ontwikkelt en hoe je de beste teams samenstelt. En vooruit, omdat niet alles rozengeur en maneschijn is, zetten we er ook op in dat je mensen als ware ambassadeurs je bedrijf weer verlaten.

- Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.

- Met learnings van de oprichters van o.a. Swapfiets, Bynder en Voys.

- Boordevol tips van experts op het gebied van recruitment, assessment, bedrijfscultuur en teambuilding.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Trefwoorden: Product klanten ondernemer medewerkers groeisucces bedrijf personeel missie startup scaleup Swapfiets Bynder Voys recruitment assessment bedrijfscultuur teambuilding handleiding

Productspecificaties

Auteur(s)
Alex Sprout
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x141x17 mm
Gewicht
346 gram
Druk
1
ISBN10
9089654690
ISBN13
9789089654694