image of Het Betekenboek

Het Betekenboek

Door Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris, Bas Bakker
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 15,-

Samenvatting

‘Teken je eigen symbolen aan de hand van 250+ voorbeelden’

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van het tekenen binnen een werkomgeving. Als je hier net mee begint, kan het zoeken zijn hoe je tot betekenisvolle beelden komt. Met dit boek word je op weg geholpen om die beelden te maken. Met eenvoudige tekeningen maak je zo dingen begrijpelijk, laat je zien wat je bedoelt en onthoud je beter.

Je leert:

hoe je tekeningen eenvoudig opbouwt

hoe je betekenisvolle beelden maakt

hoe je associatief tekent

hoe je variaties maakt op beelden.

Je krijgt meer dan 250 getekende voorbeelden bij begrippen die je vaak op de werkvloer hoort. Bij al deze voorbeelden word je uitgedaagd om ze na te tekenen en eigen beelden te maken. Kortom: een boek vol tekeninspiratie waarmee je je brein en tekenspieren activeert. Zo kan ook jij met zakelijk tekenen laten zien wat je bedoelt.

Iedereen kan tekenen, jij ook. Daar is De Betekenaar van overtuigd. Al sinds 2012 pioniert De Betekenaar op het gebied van tekenen als communicatiemiddel. De Betekenaar heeft inmiddels vele visueel leiders opgeleid en is een van de grondleggers van het ‘zakelijk tekenen’. Dit boek is gemaakt door Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris en Bas Bakker. Gezamenlijk vormen zij als coöperatie de kern van de Betekenaar.

Productspecificaties

Auteur(s)
Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris, Bas Bakker
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
810
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x149x16 mm
Gewicht
384 gram
Druk
1
ISBN10
9463239421
ISBN13
9789463239424