wij doneren €1.05

Het Betekenboek

Door: Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris, Bas Bakker

‘Teken je eigen symbolen aan de hand van 250+ voorbeelden’ Steeds meer mensen ontdekken de kracht van het tekenen binnen een werkomgeving. Als je hier net mee begint, kan het zoeken zijn hoe je tot betekenisvolle beelden komt. Met dit boek word je op weg geholpen om die beelden te maken. Met eenvoudige tekeningen maak je zo dingen begrijpelijk, laat je zien wat je bedoelt en onthoud je beter. Je leert: hoe je tekeningen eenvoudig opbouwt hoe je betekenisvolle beelden maakt hoe je associatief tekent hoe je variaties maakt op beelden. Het Betekenboek is een doe-boek. Naast de meer dan 250 voorbeelden van visuals, biedt het Betekenboek veel ruimte om zelf na te tekenen en eigen symbolen aan toe te voegen. Kortom: een boek vol tekeninspiratie waarmee je je brein en tekenspieren activeert. Zo kan ook jij met zakelijk tekenen laten zien wat je bedoelt. Iedereen kan tekenen, jij ook. Daar is De Betekenaar van overtuigd. Al sinds 2012 pioniert De Betekenaar op het gebied van tekenen als communicatiemiddel. De Betekenaar heeft inmiddels vele visueel leiders opgeleid en is een van de grondleggers van het ‘zakelijk tekenen’. Dit boek is gemaakt door Selma Koopman, Corine Matser, Marjolein van Braam Morris en Bas Bakker. Gezamenlijk vormen zij als coöperatie de kern van de Betekenaar.


Nederlands | 9789463239424 | Paperback | 2019


€ 15,00

1-2 werkdagen
wij doneren: € 1,05

Productspecificaties

Auteur(s)Selma Koopman,Corine Matser,Marjolein van Braam Morris,Bas Bakker
TaalNederlands
Categorie
NUR Code810
Uitgavejaar2019
Afmetingen0x0 x0 mm
Gewicht0.00
Druk
ISBN9789463239424

Reviews


Eerlijk gezegd viel het boek me een beetje tegen, gezien wat ik er mee wil doen: taaldocenten helpen bij het kort en krachtig eenvoudige tekeningetjes maken bij de verhalen die ze met hun leerlingen maken, om de begrijpelijkheid van de taal te vergroten. Ik vind de plaatjes teveel toegespitst op bedrijven. Daar lijkt het me prima voor geschikt. Het ziet er allemaal duidelijk en informatief uit voor die doelgroep.

Wat een fijn boek om te hebben en om heerlijk in te kunnen oefenen! Door de voorbeelden krijg ik een helder idee van de beeldtaal die ik kan inzetten in mijn bedrijf. Ik merk dat ik het tekenen nu ook gebruik bij het maken van plannen, simpelweg omdat het me zoveel plezier geeft. Aanrader om je eigen creativiteit aan te boren en te gebruiken in je ondernemerschap!

Schrijf een review