image of Het geheim van Edison

Het geheim van Edison

Door Eric Elfman, Neal Shusterman
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 17,99

Samenvatting

Het spannende vervolg op De erfenis van Tesla

De veertienjarige Nick is met zijn vader en broertje verhuisd naar het huis van hun oudtante Greta. Op de zolder — Nicks nieuwe slaapkamer — vindt Nick allerlei oude spullen, die hij verkoopt tijdens een garageverkoop. Maar er blijkt iets vreemds aan de hand met die spullen...

In Het geheim van Edison heeft Nick inmiddels uitgepuzzeld dat alle vreemde voorwerpen die op zijn zolder lagen samen één veel grotere uitvinding vormen: de Nieuwe Intensieve Kracht Straler, oftewel N.I.K.S., het levenswerk van de uitvinder Nikola Tesla. Het is voor hem verder een raadsel wat de N.I.K.S. zou doen als hij compleet was. Nick weet alleen dat hij het apparaat moet voltooien en dus gaat hij op zoek naar de ontbrekende ‘Teslanoïde Voorwerpen’. 

Helaas kennen ook de leden van het duistere Accelerati-genootschap de kracht van de uitvinding. Hun leider zet alles op alles om Nick tegen te houden en zelf de ontbrekende voorwerpen te vinden. De tijd dringt, want wie de N.I.K.S. voltooit, zal met dit wapen over de gehele wereld heersen.

Lees de complete Accelerati-trilogie:

- De erfenis van Tesla, bekroond door de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury 

- Het geheim van Edison

De toekomst van Hawking (verschijnt najaar 2020)

Productspecificaties

Auteur(s)
Eric Elfman, Neal Shusterman
Taal
Nederlands
Vertaler
Wiebe Buddingh
Categorie
NUR Code
284
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
215x140x29 mm
Gewicht
448 gram
Druk
1
ISBN10
9000373085
ISBN13
9789000373086