image of Het geschenk van de phoenix

Het geschenk van de phoenix

Door Ed Fuchs
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 14,95

Samenvatting

‘Het geschenk van de Phoenix’ geeft de lezer een bijzondere kijk op het leven. Volgens auteur Ed Fuchs gaat het leven door na de dood. En alle ervaringen in dit leven, goed of slecht, zijn onderdeel van een plan om de mens naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen. Ook reïncarnatie maakt deel uit van dat kosmische plan.

De auteur hoopt van ganser harte dat dit boek de lezer inzicht zal verschaffen in de zin van het leven. Ook van jouw leven. In toegankelijke taal ontvouwt Ed Fuchs zijn visie op vraagstukken rondom leven en dood, de zin der dingen en de bestemming van mens en wereld. Hij deelt zijn ervaringen rondom deze onderwerpen vanuit de gedachte dat de ‘kennisse des herten’ tot innerlijke rust zal leiden.

Toen Ed Fuchs rond zijn vijfendertigste jaar hoorde wat er met zijn vader was gebeurd, werd hij op een bijzondere manier geraakt. Deze ervaring, die hem duidelijk maakte dat de dood niet beschreven kan worden in termen van ‘bestaan’, lag aan de basis van zijn zoektocht naar zin. En wat als een zoektocht begon, veranderde in een ontdekkingsreis. Een reis die tot op heden voortduurt. Zijn vele

ervaringen en inzichten kunnen ook zomaar jouw leven verrijken.

Productspecificaties

Auteur(s)
Ed Fuchs
Taal
Nederlands
NUR Code
728
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
210x148x10 mm
Gewicht
204 gram
Druk
1
ISBN10
9492421615
ISBN13
9789492421616