image of Ik ben niet van suiker!

Ik ben niet van suiker!

Door Gordon Heuckeroth
Nederlands | Hardcover | 2015  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 9,99

Samenvatting

In dit vlot en informatief geschreven receptenboek legt zanger/entertainer Gordon aan de hand van zelfbedachte recepten uit wat je kunt doen om suikerbommen te omzeilen.

'Veel mensen worstelen hun leven lang al met hun gewicht. Minder eten, meer bewegen. Daar kun je het mee doen. Natuurlijk is dat waar, maar over suiker als grote boosdoener wordt meestal niet gesproken. Onze bewerkte voeding van tegenwoordig bevat gewoon heel veel suiker. In de supermarkt zetten die stiekeme suikers je vaak op een dwaalspoor. Slik niet alles voor zoete koek, veranderen kun je zelf.

Ik strijd mijn hele leven al tegen overgewicht, soms met succes en ook vaak weer terugvallend in oude 'slechte' gewoontes en eetpatronen. Sinds mijn 35ste ben ik diabetespatiënt. Dit receptenboek bevat gerechten, ideeën, tips and tricks voor een stabiel en gezond leef- en eetpatroon. Zonder suikerzoete misleiding, weggestopt in een product.

Gezonde gerechten dus, simpel en lekker, voor jezelf, voor familie en vrienden. Zonder te veel poespas, gewoon puur en bewust eten. Gooi vooroordelen overboord, durf het aan en start een leven met gezondheid in balans. Blozend welteverstaan!'

X Gordon

Productspecificaties

Auteur(s)
Gordon Heuckeroth
Redacteur(s)
Gerda Preusting, Birgit Gantzert
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
440
Uitgavejaar
2015
Afmetingen
263x200x18 mm
Gewicht
731 gram
Druk
1
ISBN10
9082417707
ISBN13
9789082417708