image of In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd

In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd

Door Jan Everts
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 17,50

Samenvatting

Ben je ondernemer en wil je e-mailmarketing slim en effectief inzetten voor jouw onderneming? Of heb je al een e-mailfunnel en wil je deze optimaliseren, zodat je er zoveel mogelijk resultaat uithaalt? Wil je minder met hagel schieten, met als doel veel meer interactie op jouw mailings, een hogere winst en meer klanten? Lees dan dit boek!

Met het praktische 10 stappenplan in dit boek leg je de juiste basis voor effectieve e-mailmarketing. De stappen helpen je met het opzetten van een compleet werkende e-mailfunnel, waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Alle stappen worden simpel en praktisch uitgelegd en zijn voorzien van praktijkvoorbeelden en handige tips. Je vindt in dit boek dus geen een uitvoerige theorie, maar praktische informatie die je nodig hebt.

Maak een e-mailfunnel, win het vertrouwen van je klant en verkoop op de automatische piloot. Jan zorgt ervoor dat je de meest voorkomende valkuilen vermijdt.

Van droom, naar idee, naar strategie. Van plan naar werkelijkheid. Dat is de weg die je in dit boek gaat afleggen. Er is geen reden meer om niet te beginnen met online marketing.

OVER DE AUTEUR:

Jan Everts is eigenaar van VANUIT JE HART coaching, training & advies en Winst met ActiveCampaign. Hij helpt ondernemers met het strategisch automatiseren van hun onderneming, zodat er meer kostbare tijd beschikbaar is voor andere leuke dingen in het leven.

RECENSIE:

‘WAT EEN GEWELDIG EN CONCREET (WERK)BOEK! Eigenlijk wil ik nu direct aan de slag...’

Esther Vree – Socialmediacoach YourSocialEye

Productspecificaties

Auteur(s)
Jan Everts
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x150x10 mm
Gewicht
204 gram
Druk
1
ISBN10
9492926679
ISBN13
9789492926678