image of In 10 stappen inspirerend schrijven

In 10 stappen inspirerend schrijven

Door Giséla Fidder
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 17,50

Samenvatting

Wil jij zakelijke teksten schrijven waarmee je de lezer echt raakt? Wil jij dat jouw teksten blijven hangen en dat je boodschap goed overkomt bij jouw (potentiële) klant, maar vind je het lastig om een goede tekst te schrijven? Vind je jezelf niet creatief genoeg of weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan dit boek.

Giséla leert je hoe je ijzersterke teksten schrijft. Of je nu een boek schrijft, een e-book, whitepaper, artikel of een blog, in alle gevallen wil je dat jouw boodschap goed overkomt bij jouw lezer. De 10 stappen in dit boek helpen jou als zakelijke auteur met het gestructureerd opbouwen van jouw zakelijke tekst.

De opdrachten en de vele voorbeelden in dit boek zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw teksten verbetert en dat je makkelijker schrijft. Je teksten worden pakkender en hebben meer effect. Zo schrijf je met meer plezier een tekst, waarmee jij jouw lezers prikkelt en waarmee de boodschap die jij wilt vertellen glashelder overkomt.

OVER DE AUTEUR:

Giséla Fidder is redacteur, schrijfcoach, tekstschrijver en eigenaar van B-powered. Ruim 15 jaar was ze directeur van het grootste redactiebureau van Nederland. Ze is een doorgewinterde redacteur die haar sporen ruimschoots heeft verdiend bij verschillende toonaangevende uitgeverijen en bedrijven. Giséla redigeert business­ boeken, zakelijke teksten, educatieve uitgaven en weten­ schappelijke publicaties. Ze begeleidt auteurs vanaf het begin van het schrijftraject totdat de tekst is afgerond.

RECENSIE:

Een geweldig boek voor iedere ondernemer die zijn teksten wil verbeteren. Giséla's tips zijn super geschikt voor het schrijven van allerlei soorten teksten. Yvette Vermeulen - Professional organizer en auteur van Drukzijn is een keuze

Productspecificaties

Auteur(s)
Giséla Fidder
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
212x149x13 mm
Gewicht
218 gram
Druk
1
ISBN10
9492926822
ISBN13
9789492926821