image of In 10 stappen je gezondheid in eigen hand

In 10 stappen je gezondheid in eigen hand

Door Inez Plaatsman
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 17,50

Samenvatting

Wil jij ook een leven zonder medicijnen, zonder pijn, een onbeperkte hoeveelheid energie, een gezonde bloeddruk en een gezond gewicht behalen of behouden? Wil je dit bereiken door het heft in eigen hand te nemen? Dan is dit boek voor jou. Met de stappen in dit boek maak je jezelf gelukkiger, fitter, gezonder en intelligenter.

Het is in de laatste decennia een ware kunst geworden om gezond te zijn en te blijven. Dat ligt voor het overgrote deel aan het toegeven aan onze ‘gemaksindustrie’. Je hoeft de deur niet meer uit om je te kleden, je te voeden en aan vrijetijdsbesteding te doen. Alles wordt thuisbezorgd. Dit ‘gemaksleven’ maakt je chronisch ziek zonder dat je het doorhebt. Bij de dokter krijg je hiervoor medicijnen voorgeschreven, maar die onderdrukken vaak alleen de symptomen. Dit lost het probleem niet op.

Iñez laat je in 10 stappen zien hoe je de oorzaak van het probleem aanpakt, namelijk je leefstijl. De stappen helpen je om het zelfherstellend vermogen van je eigen lichaam en geest weer in gang te zetten. Bovendien krijg je een handig werkboek dat je helpt om je droom van een gezond lijf en leven waar te maken.

Vertrouw op het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Het is het waard!

OVER DE AUTEUR:

Iñez Plaatsman is eigenaar van Unique Therapie. Zij is fysiotherapeut, orthomoleculair therapeut volgens de

kPNI (klinisch Psychoneuroimmunologie). Daarnaast is ze docent lichamelijke opvoeding en runt ze sinds 1993

Fitnesscentrum Unique, waarin ze veel lifestyleprogramma’s verzorgt voor verschillende doelgroepen zoals, diabetes, obesitas-, COPD en hart- en vaatpatiënten.

‘Op heldere, krachtige en unieke wijze begeleidt Iñez je stap voor stap naar een beter en gezonder lijf en leven. Bij het lezen van dit boek krijg je direct de behoefte om aan de slag te gaan.’ – Rineke van den Berg, Sundancer

Productspecificaties

Auteur(s)
Inez Plaatsman
Taal
Nederlands
NUR Code
860
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
213x153x12 mm
Gewicht
204 gram
Druk
1
ISBN10
9083035263
ISBN13
9789083035260