image of In 10 stappen naar je vrijheid

In 10 stappen naar je vrijheid

Door Wilke de Werk
Nederlands | Paperback | 2019  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over lexicons
andere boeken van Wilke de Werk

Samenvatting

Droom jij van een leven waarin je kunt werken waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt? Ben je niet gelukkig in je huidige leven en wil je het anders? Wil je verder groeien in netwerkmarketing en wil je meer vrijheid? Wil jij je leven écht veranderen? Dan is dit boek voor jou.

Je ontdekt wat netwerkmarketing voor jou kan betekenen. Of je nu een baan hebt, of wanneer je als zzp’er werkt, netwerkmarketing verrijkt je leven enorm.

De 10 stappen in dit boek geven je ideeën en tools, waarmee jij ook succesvol kunt worden in netwerkmarketing. Aan de hand van deze stappen leer je jezelf beter kennen en creëer je meer vrijheid in je leven, door opnieuw keuzes te maken. In elke stap vind je een stukje theorie en een praktijkvoorbeeld om jou te inspireren. Elke stap eindigt met één of meerdere opdrachten, waardoor je de volgende stap zet in jouw proces.

Na het doorlopen van de 10 stappen heb je jouw persoonlijke tools ontwikkeld, die je niet alleen in netwerkmarketing, maar in elk gebied van je leven ondersteunen.

OVER DE AUTEUR:

Wilke de Werk is sinds maart 2016 werkzaam als netwerkmarketing professional en is therapeut en coach. Leren is al meer dan 25 jaar haar innerlijke drive. Zij geeft trainingen en webinars binnen haar bedrijf en coacht online mensen die stappen willen zetten naar een vrijer leven. Haar passie is anderen te helpen op hun pad en zo een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

RECENSIE:

‘Dit boek is een aanrader. Als je dit gebruikt als een werkboek en steeds opnieuw doorleest en doorwerkt, weet ik zeker dat jouw leven ten positieve zal veranderen.’ Roy Martina – Holistisch arts, Quantum Business Coach en auteur

Productspecificaties

Auteur(s)
Wilke de Werk
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
213x151x11 mm
Gewicht
168 gram
Druk
1
ISBN10
9492926652
ISBN13
9789492926654