image of In 10 stappen systemisch coachen

In 10 stappen systemisch coachen

Door Yvonne Stams, Peter Dalmeijer
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 17,50

Samenvatting

Ben jij coach en komen de volgende vragen je bekend voor: ‘Ik kom er als coach niet doorheen, mijn vragen blijven rondcirkelen, hoe kom ik op die laag waar het werkelijk om draait? Wat is de laag waar het allemaal begon en hoe raak ik deze aan en breng ik heling?’ Dan is dit een geschikt boek voor jou.

In dit boek leer je om aan de hand van systemisch coachen, aangevuld met elementen uit NLP, een diepere laag te bereiken. Zo ontstaat een dynamische vorm van coachen, diepgaand en praktisch tegelijk, waarbij je de systemische laag van de coachee meeneemt in je coaching. Het mooie van systemisch coachen is dat het aansluit bij elke coachingsvorm.

Yvonne en Peter nemen je mee naar de laag van de ‘verborgen dynamieken’. Deze onzichtbare en onbewuste onderstroom beïnvloedt sterk de over-tuigingen en belemmerende gevoelens van mensen. In 10 stappen leer je systemische coachtechnieken waarmee je jouw impact als coach vergroot. Met de praktische opdrachten aan het eind van elke stap kun je gelijk aan de slag.

OVER DE AUTEURS

Yvonne Stams en Peter Dalmeijer zijn allebei coach en systemisch werker. De ervaring die ze hierin hebben opgedaan in de afgelopen 10 jaar, hebben ze gebruikt om binnen hun opleidingsinstituut Vidarte de opleiding Systemisch Coachen te ontwikkelen. Ze passen systemische technieken toe in alle mogelijke contexten van coaching, zoals: persoonlijke coaching, echtparen, executive & business coaching en loopbaancoaching.

RECENSIE

‘In dit boek lees je heel concreet hoe je systemische toepassingen in je coaching kunt brengen. Dat zorgt voor flow. Het is een verrijking voor jou als coach en

voor je leven.’ – Marc Lammers, Ex-bondscoach Nederlandse dameshockeyteam

Productspecificaties

Auteur(s)
Yvonne Stams, Peter Dalmeijer
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
213x153x12 mm
Gewicht
206 gram
Druk
1
ISBN10
9083035298
ISBN13
9789083035291