image of In 10 stappen van klant naar ambassadeur

In 10 stappen van klant naar ambassadeur

Door Arnoud Kuipers
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 17,50

Samenvatting

Jij bent ambitieus en supergoed in jouw vakgebied. Je bent constant op jacht naar nieuwe klanten. Je weet dat er meer rendement uit je bestaande klanten te halen valt. Daarom besteed je veel geld, tijd en moeite om die nieuwe klanten te werven. Je levert de klant wat je hebt beloofd. Je komt je afspraken na. Ze geven aan dat ze tevreden zijn. Toch zijn je klanten niet altijd loyaal. Hoe kan dat? Daar heb je na het lezen van dit boek een antwoord op.

Wil jij dat jouw klanten nieuwe klanten aandragen, wil je geen klanten meer kwijtraken en wil je vaker van mond-tot-mondreclame profiteren? Arnoud leert je in dit boek in slechts 10 stappen om ambassadeurs van je klanten te maken. Praktische voorbeelden helpen je hierbij.

Dit boek is vooral bedoeld voor ambitieuze ondernemers en bedrijven, die vanaf nu willen profiteren van een verbeterde klantloyaliteit en meer nieuwe klanten. Aan het eind van het boek heb jij een uitgewerkt plan met jouw persoonlijke aftersales-strategie.

Jouw bedrijf wordt een bedrijf waarmee mensen graag zakendoen. Waar medewerkers graag willen werken en waarover mensen praten.

OVER DE AUTEUR:

Arnoud Kuipers is een ‘award winning’ aftersales trainer. Zo werd Arnoud in 2018 verkozen tot Drents ondernemer van de maand. Met zijn bedrijf 123aftersales helpt hij ambitieuze ondernemers en vakbedrijven om ambassadeurs van hun klanten te maken. Arnoud weet als geen ander welke technieken je kunt gebruiken en wat de allerbeste aftersales-strategie is.

RECENSIE:

‘Ik ben superblij met het verschijnen van dit boek. Ik ben ervan overtuigd dat het veel mensen gaat helpen om loyale klanten van échte waarde voor uw organisatie te laten zijn.’ Feike Cats – Specialist ‘Klanthousiasme & Verleuken’

Productspecificaties

Auteur(s)
Arnoud Kuipers
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
213x152x11 mm
Gewicht
183 gram
Druk
1
ISBN10
9492926628
ISBN13
9789492926623