image of Keuzegids Universiteiten 2019

Keuzegids Universiteiten 2019

Door Frank Steenkamp
Nederlands | Paperback | 2018  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 29,95

Samenvatting

Ben je op zoek naar een interessante en succesvolle studie? In de Keuzegids vind je de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen studiekeuze te maken. Dit is de enige onafhankelijke gids die alle wo-bachelors kritisch vergelijkt en beoordeelt.

Dit jaar vind je niet alleen informatie over onderwijskwaliteit, baankansen en toelatingseisen, maar ook over studeren in het buitenland en internationalisering. Wil je weten waar de docenten het beste Engels spreken? De Keuzegids weet how the fork sits in the steel!

De Keuzegids Universiteiten zet per vakgebied op een rij:

* Alle wo-bachelors, met feiten en beschrijving - ook van particuliere universiteiten. Ook lees je welke specialisaties er worden aangeboden.

* Toelatingseisen. Kun je je met elk profiel aanmelden, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een numerus fixus of speciale selectieprocedure?

* Arbeidsmarktperspectieven. Die zijn zeker niet voor elke wo-studie even goed. We melden de kans op een passende baan én het gemiddelde startsalaris.

* Contacturen en studiesucces. Krijg je veel of weinig contact met docenten? En hoe zit het met de kans om in vier jaar af te studeren?

* Kwaliteitsoordelen. We melden de oordelen van studenten en experts per opleiding. Over het studieprogramma, de docenten, de faciliteiten en nog meer. En dat ronden we af met een advies.

LET OP: deze gids behandelt alle bacheloropleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters.

Productspecificaties

Auteur(s)
Frank Steenkamp
Redacteur(s)
Frank Steenkamp, Laura de Adelhart Toorop, Josefien van Pelt
Taal
Nederlands
NUR Code
845
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
241x171x15 mm
Gewicht
447 gram
ISBN10
9087610742
ISBN13
9789087610746