image of Ki

Ki

Door Hans Peter Roel
Nederlands | Paperback | 2011  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over esoterie
andere boeken van Hans Peter Roel

Samenvatting

Ki, kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek 'Ki, kracht van binnenuit' maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt.

Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

Ki is een eeuwenoud geheim dat altijd binnen de kloostermuren is gebleven. Pas nadat Peter een beproeving heeft doorstaan, leert hij Ki kennen.

Laat je meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

Wat is Ki?

Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen.

Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist.

Hans Peter Roel (Soest, 1964) is een creatieve denker. Hij inspireert, heeft het talent om mensen in beweging te krijgen en weet spiritualiteit op een praktische en begrijpelijke manier neer te zetten.

Hans Peter heeft de missie om mensen te inspireren om hun volle vermogen te gebruiken:

"Door je innerlijke Ki-kracht creëer je een krachtig en energiek leven."

Productspecificaties

Auteur(s)
Hans Peter Roel
Redacteur(s)
Wil Steenhof
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
720
Uitgavejaar
2011
Afmetingen
211x136x28 mm
Gewicht
380 gram
Druk
2
ISBN10
9079677108
ISBN13
9789079677108