image of Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Door R.F. Hoefsloot
Nederlands | Paperback | 2007  

1-2 werkdagen

€ 19,90

Samenvatting

Roeland F. Hoefsloot

Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Een methode om creatief en kunstzinnig te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling

bindwijze: paperback

formaat: 17 x 24 cm

omvang: ca. 192 blz.

illustraties: zwart/wit

prijs: 19,90

ISBN: 978 90 6378 734 9

In dit boek wordt het door drs. R.F. Hoefsloot ontwikkelde Kunstzinnig Dynamisch Coachen uitgewerkt, een methode gebaseerd op creativiteit en kunstzinnigheid. Het gebruik van deze overzichtelijke, beeldende methode leidt tot diepgaande inzichten en wezenlijke veranderingen in het leven en/of werk van cliënten.

Met Kunstzinnig Dynamisch Coachen wordt gewerkt aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een variëteit aan middelen en/of muzen geboden - counselen, tekenen, schilderen, boetseren, lichaamswerk en stemwerk - die worden uitgewerkt in 25 creatieve en kunstzinnige instrumenten. Als coach zijn deze praktische instrumenten direct in te zetten in de verkennende, verdiepende en/of voltooiende fase van een coachings-traject. Iemand hoeft niet heel creatief of kunstzinnig te zijn om deze methode toe te passen: het gaat bij Kunstzinnig Dynamisch Coachen om authentiek, niet om artistiek.

In het eerste deel van het boek worden de achterliggende visie en uitgangspunten van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen uitgelegd.

In het tweede deel wordt de didactiek, opbouw en structuur van het werken met de instrumenten van deze methode stapsgewijs besproken.

In het derde deel wordt aandacht besteed aan de vaardigheden die nodig zijn om als Kunstzinnig Dynamisch Coach te werken. Aan de orde komen observeren, exploreren en reageren, met de respectievelijke specifieke vaardigheden.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen is een methode om te inspireren, te coachen en te leren werken met ons hoofd, onze handen en ons hart.

Productspecificaties

Auteur(s)
R.F. Hoefsloot
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
720
Uitgavejaar
2007
Afmetingen
240x170x23 mm
Gewicht
456 gram
Druk
1
ISBN10
9063787340
ISBN13
9789063787349