image of Leerboek klinische neurologie

Leerboek klinische neurologie

Door J.B.M. Kuks
Nederlands | Paperback | 2016  

Let op! Langere levertijd, wil je meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

€ 89,95

Samenvatting

Dit boek is aangepast aan de laatste (internationale) inzichten, richtlijn en onderzoeksresultaten op het gebied van neurologie. Hierbij is aansluiting gezocht bij in Nederland en België gehanteerde behandelrichtlijnen. Hierdoor sluit het boek nauw aan bij de informatiebehoefte in het onderwijs en de dagelijkse praktijk.

De lezer wordt vanuit basisbegrippen naar complexe fysiologische concepten gevoerd. Negen hoofdstukken zijn gewijd aan de neurologische basiswetenschappen en bieden een vooruitblik op het werk in de kliniek. De zeventien klinische hoofdstukken zijn geschreven vanuit het ziektemodel, zodat de lezer een overzicht van een groot aantal neurologische ziektebeelden krijgt. Elk hoofdstuk begint met een patiëntencasus en plaatst zo de geboden theorie in een praktisch kader. Het boek biedt bovendien veel verhelderende tabellen en schematische afbeeldingen.

Leerboek klinische neurologie is ook online te raadplegen. Op de website vindt de lezer de gehele inhoud van het boek, aangevuld met toetsvragen en ander extra materiaal.

De uitgave is bestemd voor gebruik in het medische en paramedische onderwijs en is tevens geschikt voor opleidingen in de verpleegkunde, de bewegingswetenschappen en de medische biologie. Het boek fungeert als naslagwerk voor artsen en fysiotherapeuten in de dagelijkse praktijk. 

Productspecificaties

Auteur(s)
J.B.M. Kuks
Redacteur(s)
J.B.M. Kuks, J.W. Snoek
Taal
Nederlands
NUR Code
876
Uitgavejaar
2016
Afmetingen
279x210x20 mm
Gewicht
1215 gram
Druk
18
ISBN10
9036813336
ISBN13
9789036813334