image of Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

Leerboek KNO en Hoofd-Halschirurgie

Door N. de Vries
Nederlands | Paperback | 2019  

2-5 werkdagen

€ 99,95

Samenvatting

Dit boek geeft studenten geneeskunde en arts-assistenten een gedegen basis voor keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. Daarnaast is het een waardevol naslagwerk voor meer ervaren KNO-artsen, huisartsen en andere specialisten gebleken. 

Het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie bestaat uit drie delen. Het oor, het gehoor en het evenwicht worden in deel één behandeld. In het tweede deel komen de neus en de neusbijholten aan de orde. Ten slotte worden mond, keel en hals besproken. In elk deel worden systematisch de anatomie en de fysiologie gepresenteerd, gevolgd door de verschillende onderzoeksmethoden, de prevalentie van ziektebeelden, de diagnostiek en de behandeling van de verschillende aandoeningen. De tekst is rijk geïllustreerd met tekeningen en kleurenplaten. 

In deze derde herziene editie van het Leerboek KNO en hoofd-halschirurgie zijn de hoofdstukken gemoderniseerd en geactualiseerd. In een enkel geval, zoals bij aandoeningen van het vestibulaire systeem, werden hoofdstukken duidelijk vernieuwd en verder toegespitst op de hedendaagse Keel-neus-oorheelkunde en hoofd-halschirurgie. 

Productspecificaties

Auteur(s)
N. de Vries
Redacteur(s)
N. de Vries, P.H. van de Heyning, C.R. Leemans
Taal
Nederlands
NUR Code
877
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
280x212x22 mm
Gewicht
1340 gram
Druk
3
ISBN10
9036820944
ISBN13
9789036820943