image of Levend Dood

Levend Dood

Door Jolanda Damsma
Nederlands | Paperback | 2018  

1-2 werkdagen

€ 17,95

Samenvatting

'Een burn-out je zult er maar mee zitten!’

Levend Dood beschrijft de worsteling van een doorsnee vrouw van 40 jaar om een goede partner, moeder, werkneemster, collega, vriendin, zus én dochter te willen zijn. Ze heeft een sterk gevoel van falen doordat ze is omgevallen. Ze voelt zich zwak terwijl ze zo graag sterk wil zijn. Levend Dood beschrijft de innerlijke strijd tegen haar burn-out, maar gaat ook over de verwerking van het plotselinge verlies van haar moeder, over relatieproblemen en over de alledaagse uitdagingen van het leven. Een open en eerlijk verhaal dat soms wel heel diep gaat. Een boek waarin iedereen wel een vorm van herkenning kan vinden.

Wat doe je als alles tegen lijkt te zitten? Waarom liggen denken en doen niet op een lijn? Hoe houd je alle ballen in de lucht en zet je jezelf op de eerste plaats?

Een waargebeurd verhaal waarbij de schrijfster tot op de bodem van de put zakt en zich tegen de bodem afzet om weer adem te kunnen halen. Lees hoe het haar lukt om boven water te blijven en weer grip te krijgen op haar leven. Ze verliest haar moeder, haar baan, haar relatie en haar huis, maar ze bouwt haar leven weer op en start een eigen bedrijf. Levend Dood is een waanzinnige reis door het brein.

“Een aanrader voor hulpverleners maar ook voor partners en vrienden van iemand met een burn-out. Dit boek geeft heel helder aan dat een burn-out een ziektebeeld is en geen modeverschijnsel!”

“Levend Dood is een herkenbaar boek voor iedereen die worstelt met een burn-out. Genezen van een burn-out is hard werken.”

“Levend Dood is herkenbaar en makkelijk leesbaar. De tips en ervaringen in dit boek laten je nadenken over je eigen keuzes”

Productspecificaties

Auteur(s)
Jolanda Damsma
Taal
Nederlands
NUR Code
402
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
215x145x32 mm
Gewicht
512 gram
Druk
1
ISBN10
9082683113
ISBN13
9789082683110