image of Levensbelang

Levensbelang

Door Baukje van Leeuwen
Nederlands | Paperback | 2015  

1-2 werkdagen

€ 20,-

Samenvatting

Iedereen heeft tegenwoordig wel ergens last van. Tenminste, zo lijkt het. Steeds meer volwassenen en kinderen lopen sociaal of emotioneel vast, of hebben vage fysieke klachten. Behandelaren proberen deze problemen te vangen in diagnoses als depressie, ADHD, hechtingsstoornis of PTSS. Vaak met de boodschap: "U moet er maar mee leren leven" of "Medicijnen zijn de enige oplossing".

Kan het dan echt niet anders? Baukje van Leeuwen bewijst van wel. Ze legt feilloos de oorzaak van alle 'welvaartsziekten' bloot én biedt een blijvende oplossing. Met de door haar ontwikkelde CREF Methode is vrijwel altijd verbetering en zelfs 'genezing' mogelijk, hoe diepgeworteld de kwaal of klacht ook is. 'Onbehandelbare' fysieke of mentale klachten verdwenen en een'label' was niet meer aan de orde.

Dit boek:

* geeft inzicht in factoren die je fysieke en mentale gezondheid ondermijnen;

* legt uit hoe je brein werkt en hoe onbewuste overlevingsstrategieën ontstaan;

* laat zien hoe de CREF Methode stap voor stap een blijvende oplossing biedt - zónder medicijnen.

"Hoe kun je pijn en onvervulde behoeften uit het verleden omzetten in geluk? Dit boek geeft diepgaande inzichten én reikt een nieuwe methode hiervoor aan." - Henk Fransen, arts en auteur van Handboek kanker

Baukje van Leeuwen is als therapeut gespecialiseerd in traumaverwerking en hechtingsproblematiek. Vaak zet zij paarden in als therapeutisch hulpmiddel, in combinatie met andere interventies.

Ze is de grondlegger van de CREF-Methode. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Via het Instituut voor Kennis en Vaardigheden (IKEV) draagt zij haar kennis over in de vorm van opleidingen en bijscholing. Kinderen, volwassen én organisaties kunnen daardoor in heel Nederland terecht bij gecertificeerde CREF-hulpverleners, -trainers en -voorlichters.

Productspecificaties

Auteur(s)
Baukje van Leeuwen
Redacteur(s)
Brenda van Dijk
Taal
Nederlands
NUR Code
873
Uitgavejaar
2015
Afmetingen
220x150x16 mm
Gewicht
274 gram
Druk
1
ISBN10
9491472887
ISBN13
9789491472886