image of Meridiaanoefeningen

Meridiaanoefeningen

Door Shizuto Masunaga
Nederlands | Paperback | 2017  

Let op! Langere levertijd, wil je meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

€ 38,99

Samenvatting

Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt.

Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in het boek Meridiaanoefeningen. Door gebruik te maken van meridianen voor diagnose en behandeling, breng je je eigen gezondheid weer in balans.

Masunaga was de eerste die een systeem ontwikkelde waarmee je de meridianen kunt strekken, wat de disbalans in je gezondheid om evenwicht brengt. Het boek Meridiaanoefeningen geeft een compleet en goed gestructureerd overzicht van de elementen en hun meridianen. De pyschologische aspecten en de bijbehorende oefeningen worden tot in detail uitgelegd. Verder maakt Masunaga in eenvoudige bewoordingen duidelijk hoe je balansverstoringen kunt identificeren en corrigeren met gemakkelijk uit te voeren shiatsutechnieken. Bovendien geeft hij specifieke aanbevelingen voor oefeningen die de meest gunstigste uitwerking hebben op diverse gezondheidsklachten.

Productspecificaties

Auteur(s)
Shizuto Masunaga
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
726
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
224x154x16 mm
Gewicht
616 gram
ISBN10
9401302391
ISBN13
9789401302395