image of Met een hart vol liefde

Met een hart vol liefde

Door Marianne Versaevel
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 17,50

Samenvatting

Tien jaar geleden werd Marianne van haar roze wolk gegooid toen bij de 20 weken echo bleek dat haar ongeboren zoon Jorrit een ernstige hartaandoening bleek te hebben. In zijn eerste twee jaar onderging hij drie open hartoperaties, verschillende hartkatheterisaties, vele onderzoeken en zag heel veel dokters. Na zo’n 3 jaar kwamen zij in rustiger vaarwater.

Op een gegeven moment besloot Marianne haar ervaringen op te schrijven. Om andere ouders een hart onder de riem te steken, maar ook om anderen te laten zien waar je allemaal tegen aan kunt lopen als je kind opgroeit met een onzichtbare aandoening. Want aan de buitenkant zie je niets, maar de aandoening is er wel. Het resultaat is een uniek inkijkje achter de voordeur.

In de blogs lees je mee met allerlei emoties en dilemma’s waar alle gezinsleden tegen aan lopen. De angst voordat Jorrit geboren werd, het verdriet van zijn broer als Jorrit iets leuks mag doen vanwege zijn hart, de emoties die je als ouder overvallen als je documentaires over het ziekenhuis ziet of het slikken als er ineens een rolstoel in je woonkamer staat.

Altijd met een hart vol liefde, maar toch regelmatig met een hoofd vol angst.

Met de aanschaf van dit boek steunt u Stichting Hartekind.

Dankuwel!

Productspecificaties

Auteur(s)
Marianne Versaevel
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
248
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
203x141x10 mm
Gewicht
271 gram
Druk
1
ISBN10
9493091031
ISBN13
9789493091030