image of Momenten van geluk midprice

Momenten van geluk midprice

Door Anne Ostby
Nederlands | Paperback | 2020  

Nog te verschijnen

€ 10,-

Samenvatting

Vijf zestigplus vriendinnen besluiten samen op een cacaoplantage op de Fiji-eilanden te gaan wonen, waar ze niet alleen een chocoladebedrijf beginnen maar ook zichzelf terugvinden.

‘Ik heb mijn voeten op Fijische bodem gezet en ik ben van plan hier tot de laatste zonsondergang te blijven. Wat dacht je ervan om hierheen te komen? Alles achter te laten wat je tegenhoudt!’

Kat is kort geleden weduwe geworden en vraagt in een brief aan vier vriendinnen hun huis in het koude Noorwegen achter te laten en de ijskrabbers en diepvriesmaaltijden te verruilen voor een tropische bries en een azuurblauwe oceaan. Vlak voor hun pensioengerechtigde leeftijd worden Sina, Lisbeth, Ingrid en Maya gelokt door Kats idee om bij haar op Fiji te komen wonen, waar zij een cacaoplantage heeft. De vrouwen hebben ieder hun eigen problemen (relaties, kinderen, werk, financiën, gezondheid) en geheimen, maar samen vinden ze een nieuw doel: het maken van chocolade – bitterzoete, roomzachte momenten van geluk.

Momenten van geluk is een verhaal over vriendschap, hoop en chocolade, dat het vertrouwen herstelt in vriendschappen, in tweede kansen, en de noodzaak van zoetheid.

Productspecificaties

Auteur(s)
Anne Ostby
Taal
Nederlands
NUR Code
302
Uitgavejaar
2020
Druk
1
ISBN10
9493081702
ISBN13
9789493081703