image of MONEY

MONEY

Door Antoinette Leerdam
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 22,50

Samenvatting

MONEY gaat over geld verdienen, kosten leren beheersen en een relevante maatschappelijke bijdrage leveren door het inzetten van je talenten in je eigen onderneming of in de onderneming van je toekomstige werkgever. Bedrijfseconomie is iets waarmee iedere professional in een organisatie of met een eigen onderneming te maken krijgt. Maar veel studenten vinden het taaie kost. In MONEY is daarom gekozen voor aansluiting bij de belevingswereld van de student: hoe verdien je geld met waar je goed in bent?!

Hoewel de vorm (een magazine) en de schrijfstijl (toegankelijk) misschien anders doen vermoeden, is MONEY een volwaardige inleiding bedrijfseconomie voor het hbo.

Op www.moneyacademie.nl staan links naar aanvullende uitleg, video's en voorbeelden van een mini-onderneming door studenten. Docenten kunnen hier docentenmateriaal bij MONEY aanvragen.

Bij MONEY is het volgende docentenmateriaal beschikbaar is:

* docentenhandleiding

* toetsmatrijs

* voorbeelden van eindproducten van studenten

* powerpoints

* Excel-bestand met formats

De docentenhandleiding en voorbeelden van eindproducten van studenten zijn voor elke docent beschikbaar om een indruk te krijgen van hoe MONEY kan worden ingezet in de lessen bedrijfseconomie. Het volledige materiaal is beschikbaar voor docenten die MONEY als verplichte literatuur voorschrijven aan studenten. Aanvragen kan per e-mail.

Tevens is MONEY work-out verschenen. Dit werkboek biedt je de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van crowdfunding.

Over de auteur

Antoinette Leerdam is docent bedrijfseconomie, consumentengedrag en merkenmanagement bij de Hogeschool Leiden. Daarnaast is ze talentcoach in de minor startup company en het honoursprogramma. In haar lessen aan studenten merkte Antoinette een steeds grotere afstand tussen de aangeboden theorie en belevingswereld van studenten. Deze constatering heeft geleid tot de eerste inleiding bedrijfseconomie in de vorm van een magazine.

Productspecificaties

Auteur(s)
Antoinette Leerdam
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
297x210x7 mm
Gewicht
417 gram
ISBN10
9462763380
ISBN13
9789462763388