image of Natuurlijk en zeker handboek

Natuurlijk en zeker handboek

Door Arbeitsgruppe NFP
Nederlands | Paperback | 2019  

In herdruk,
wordt verwacht op 24-08-2020

€ 24,95

Samenvatting

Ben je op zoek naar een natuurlijk en betrouwbaar alternatief voor hormonale anticonceptie, vrij van kunstmatige hormonen en zonder bijwerkingen? Of wil je juist graag zwanger worden en dus weten op welke dagen je het meest vruchtbaar bent? Dan is sensiplan® precies wat je zoekt!

De basale temperatuur en andere signalen van je lichaam laten je zien wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet. Met Sensiplan ontdek je hoe verrassend betrouwbaar en eenduidig deze signalen geïnterpreteerd kunnen worden.

Bewezen: Sensiplan wordt al meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzocht en verder ontwikkeld op Duitse universiteiten.

Betrouwbaar: Als je Sensiplan goed toepast is de betrouwbaarheid in de praktijk hoger dan die van de anticonceptiepil. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) beoordeelt de sympto-thermale methode Sensiplan als de meest betrouwbare natuurlijke methode, betrouwbaarder dan alle andere natuurlijke methoden, apps, cycluscomputers en websites.

Eenvoudig: Sensiplan is niet moeilijk te leren. In dit handboek vind je al heel veel informatie. Wil je Sensiplan betrouwbaar gebruiken? Volg dan een korte cursus bij een gecertificeerde Sensiplan-consulent. Je brengt je eigen cyclus in kaart en oefent de regels met cyclusvoorbeelden uit het bijbehorende Werkboek.

NFP-Nederland en NFP-Vlaanderen leiden gecertificeerde consulenten op en waarborgen de kwaliteit van materialen en cursussen.

Dit boek is samengesteld door Arbeitsgruppe NFP, bestaande uit de artsen dr. Petra Frank, dr. Elisabeth Raith-Paula, dr. Jutta Sadlik en dr. Ursula Sottong, de pedagogen Astrid Both, Brigitte Hrabé-Lorenz, Günter Lorenz en de psycholoog Notker Klann.

Productspecificaties

Auteur(s)
Arbeitsgruppe NFP
Taal
Nederlands
NUR Code
851
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
214x161x9 mm
Gewicht
217 gram
Druk
4
ISBN10
9088972427
ISBN13
9789088972423