image of Nieuwe vrienden

Nieuwe vrienden

Door John Allison
Nederlands | Hardcover | 2018  

Samenvatting

Nieuwe vrienden is het eerste deel in de briljante en verslavende graphicnovelserie Giant days, geïllustreerd door Lissa Treiman en Max Sarin. Voor fans van HBO’s Girls.

Susan, Esther en Daisy zijn huisgenoten. Al een hele week, en dat komt goed uit, want zonder Daisy en Susan was Esther allang één grote puinhoop geweest, en zonder Esther en Susan was Daisy nooit van haar kamer af gekomen. Susan redt zich overigens prima. Vindt ze. Zolang ze McGraw maar niet tegenkomt. Dit is het leven: doen alsof je volwassen bent, je eigen crappy beslissingen nemen en er wat van proberen te maken. Met je vrienden. En met humor.

Productspecificaties

Auteur(s)
John Allison
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
285
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
265x177x22 mm
Gewicht
797 gram
ISBN10
9026146450
ISBN13
9789026146459

Reviews

Ingrid Poisson

op 10-08-2018
Giant Days handelt over het eerste jaar unief van Daisy, Esther en Susan. Volledig nieuw maken ze kennis met Ed Gemmell die een zwak heeft voor Esther. Ed's vriend McGraw is een oude bekende van Susan waar we later in het verhaal de juiste context over te weten komen. Eerste feestjes, eerste liefdeservaringen, pesterijen, angsten en eerste tentamens brengen de meest hilarische scènes met zich mee. Giant Days is een heerlijke graphic novel waarbij menig meisje of jongen zich in zal herkennen tijdens zijn/haar eerste jaar op kot. Ongeleide projectielen die hun eigen weg moeten zoeken op de weg naar volwassenheid. Leuk getekend, grappige verhalen en achtereen een voorproefje van het tweede deel in deze serie.

Schrijf zelf een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.