image of Nooit meer te druk

Nooit meer te druk

Door Tony Crabbe
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 17,50

Samenvatting

Dwarsligger 637 is Nooit meer te druk van Tony Crabbe, een praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk.

Onze inboxen en to-dolijsten puilen uit, er zijn te veel afspraken, te veel informatie, te veel onzekerheid en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. We proberen tevergeefs alles gedaan te krijgen en blijven zitten met het gevoel dat we tekortschieten in ons werk, ons sociale leven, als partner en als ouder. Maar geloven dat je het altijd druk hebt omdat je zoveel te doen hebt, is onjuist en vooral zinloos. Drukte is een natuurlijke reactie op een overvolle wereld, maar het is niet de enige reactie. Tony Crabbe biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven.

Tony Crabbe is als bedrijfspsycholoog wereldwijd werkzaam voor multinationals, waaronder Microsoft , Disney, Salesforce, News Corp, Cisco, HSBC, American Express en de World Bank. Daarnaast is hij als honorair wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van organisatiepsychologie verbonden aan het Birkbeck College van de University of London.

‘Dit boek is het medicijn dat we nodig hebben om gezonder, gelukkiger en succesvoller te worden.’ Michael Marquardt, George Washington University

Productspecificaties

Auteur(s)
Tony Crabbe
Taal
Nederlands
Vertaler
Wilma Paalman
NUR Code
770
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
120x83x18 mm
Gewicht
137 gram
Druk
1
ISBN10
9049807488
ISBN13
9789049807481