image of Palabras

Palabras

Door Ramon Cabello, Victoria Avila Navarro, Mila Gómez
Nederlands | Paperback | 2011  

Samenvatting

Om gemakkelijk te kunnen spreken in een vreemde taal, moet je voldoende woorden kennen en kunnen gebruiken. In taalmethodes krijgt woordenschat vaak weinig aandacht, en ook voor de Spaanse taal is een extra werkboek voor woordenschat een zinvolle aanvulling. Met Palabras breng je je vocabulaire op peil en wordt woordjes leren bovendien een leuke, actieve bezigheid.

Palabras bouwt de Spaanse woordenschat op van halverwege niveau A1 naar eind niveau A2. De woorden zijn thematisch gegroepeerd in hoofdstukken en paragrafen. Binnen een thema worden ze in hun context aangeboden. Dat gebeurt op een uiterst gevarieerde manier: in korte teksten en dialogen, met behulp van tekeningen, in schema’s, in geluidsfragmenten en in veel oefeningen op papier en voor op de pc. Zo zijn de woorden gemakkelijk te onthouden en is rijtjes stampen overbodig geworden.

Achter in het boek is een woordenlijst opgenomen met Nederlandse vertalingen, die je waar nodig kunt raadplegen. Op de bijbehorende website staan, behalve de geluidsfragmenten en de digitale oefeningen, ook de antwoorden op de oefeningen uit het boek.

Palabras kan worden gebruikt bij alle cursussen Spaans en is ook geschikt voor zelfstudie.

Ramón Cabello is eigenaar en docent van de taalschool Spaans in Oost. Hij werkt ook bij Molinos de Viento en de Wereldomroep.

Productspecificaties

Auteur(s)
Ramon Cabello, Victoria Avila Navarro, Mila Gómez
Taal
Nederlands
NUR Code
634
Uitgavejaar
2011
Afmetingen
240x170x13 mm
Gewicht
382 gram
ISBN10
9046902579
ISBN13
9789046902578