image of PrikkelProofPlan (set van 5)

PrikkelProofPlan (set van 5)

Door Kim Vervuurt
Nederlands | Onbekend | 2019  

Let op! Langere levertijd, wil je meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

€ 75,-

Samenvatting

Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby die je als ouder nog niet zo goed kent behoefte aan? Wat probeert de baby jou als ouder te vertellen?

Iedere baby is natuurlijk anders, maar iedere baby heeft behoefte aan rust en regelmaat. Hoe je als ouder weer op het spoor van het prikkelarme, rustgevende traject kunt komen staat helder en stapsgewijs beschreven in dit prikkelproofplan. Aan de hand van casussen geeft Kim Vervuurt op geruststellende toon heldere adviezen over hoe om te gaan met baby’s die uit balans zijn. Ze geeft informatie over de ontwikkeling die de pasgeboren baby nog moet doormaken, gaat in op feiten en fabels rond extreem huilen, geeft aan wat slaapsignalen zijn en legt de voedingsbehoefte van de baby uit. Met het stappenplan kunnen ouders tenslotte concreet aan de slag om hun baby en zichzelf weer tot rust te brengen.

Kim Vervuurt is medisch pedagogisch zorgverlener op de Kind- en jongerenafdeling van een ziekenhuis. Zij begeleidt ouders van onrustige baby’s die veel huilen en uit balans zijn geraakt. Op de afdeling is een toename aan ouders die aankloppen voor hulp omdat ze ten einde raad zijn. Met haar boek PrikkelProofPlan gaat zij terug naar de basis: kijken naar wat de baby nodig heeft. Je niet gek laten maken door alle keuzes...

"Met dit boekje heb je alle tips en ondersteuning in handen om met een week de rust terug te laten keren. Een duidelijk plan dat je kunt opstarten om terug te komen op de weg naar het optimaal genieten.

Stefanie, Jeugdverpleegkundige. GGD"

Productspecificaties

Auteur(s)
Kim Vervuurt
Taal
Nederlands
NUR Code
850
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
220x172x50 mm
Gewicht
1383 gram
Druk
1
ISBN10
9088509042
ISBN13
9789088509049