image of Primera etapa - werkboek

Primera etapa - werkboek

Door L. Ortega, E. Carbonell
Nederlands | Paperback | 2010  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 19,95

Samenvatting

Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep.

Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal.

Dit Oefenboek heeft dezelfde indeling als het Tekstboek en sluit er precies op aan. Met de oefeningen uit dit boek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Dat kunnen ze zelfstandig thuis doen. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Ten slotte zijn in dit boek de antwoorden van alle opdrachten uit het Tekstboek en het Oefenboek te vinden.

Lola Ortega en Elena Carbonell zijn beiden als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Sevilla, Amsterdam, Londen en Utrecht. Zij schreven eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.

Productspecificaties

Auteur(s)
L. Ortega, E. Carbonell
Taal
Nederlands
NUR Code
634
Uitgavejaar
2010
Afmetingen
270x190x15 mm
Gewicht
433 gram
ISBN10
9046901734
ISBN13
9789046901731