image of Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie

Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie

Door D.G. Snijdelaar
Nederlands | Paperback | 2016  

Samenvatting

In 2008 verscheen de eerste druk van Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie. Al snel bleek dat dit boek voorzag in een duidelijke behoefte. Na zeven jaar was het boek echter toe aan een ingrijpende herziening en werd besloten deze geheel herziene, tweede druk te maken.

Een gedegen kennis van de anesthesiologie is nodig voor een optimale zorg rondom de patiënt op de operatiekamer, de spoedeisende hulp, de intensive care en de pijn(poli)kliniek.

Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie is een boek bestemd voor specialisten en arts-assistenten die zich bezighouden met de diverse aspecten van de anesthesiologie. Echter ook voor de anesthesiemedewerker is dit boek zeker van belang!

De probleemgeoriënteerde benadering sluit aan bij de wijze van onderwijs zoals die vandaag de dag wordt gebruikt in de opleiding tot arts en specialist.

Aan de hand van praktijkgevallen worden veelvoorkomende anesthesiologische problemen behandeld en bediscussieerd. Dit boek hoopt hiermee bij te dragen aan een betere kennis van de anesthesiologie en daarmee aan een betere zorg voor de patiënt.

Productspecificaties

Auteur(s)
D.G. Snijdelaar
Redacteur(s)
D.G. Snijdelaar, G.B. Eindhoven, S.F. van den Heuvel
Taal
Nederlands
NUR Code
876
Uitgavejaar
2016
Afmetingen
240x170x35 mm
Gewicht
1063 gram
ISBN10
9058982874
ISBN13
9789058982872