wij doneren €3.30

Reinventing Organizations - Geïllustreerde versiePaperback

Door:

Méér betekenis en zingeving op het werk. Het kan! Dit is de optimistische boodschap in Reinventing Organizations, de managementbestseller die mensen over heel de wereld inspireert en aanzet tot actie. Cyaan organiseren is in korte tijd een begrip geworden. Praktijkvoorbeelden van succesvolle cyane organisaties tonen aan dat we organisaties op een heel nieuwe manier kunnen vormgeven. Het boek inspireert duizenden organisaties - bedrijven en non-profits, scholen en ziekenhuizen - die méér betekenis en bezieling willen brengen in hun organisatie. Het biedt praktische handvatten voor hedendaagse vormen van organiseren, leiden en mens-zijn. Reinventing Organizations raakt een groot publiek wereldwijd, maar niet iedereen heeft de tijd voor het lezen van een 400 pagina's dik managementboek. Deze geïllustreerde versie bevat de kernideeën van het originele boek en deelt veel van de praktijkverhalen op een levendige manier. De ideale verhouding van tekst en krachtige illustraties zorgt ervoor dat je het boek in één zit uitleest. Frederic Laloux is consultant en adviseert organisaties en managers die op zoek zijn naar een fundamenteel andere managementaanpak. Hij was eerder werkzaam als Associate Principal bij McKinsey & Company. Frederic behaalde een MBA aan INSEAD en een degree in coaching aan het Newfield Network in Boulder, Colorado.
Nederlands | 9789082347715 | Paperback | 2016
€ 29,99

Voor 22:00 besteld, morgen in huis
wij doneren: € 3,30

Productspecificaties

Auteur(s)
TaalNederlands
NUR Code807
Uitgavejaar2016
Afmetingen177 x 245 x 12 mm
Gewicht406 gram
Druk2016
ISBN9789082347715

Reviews

29 Mar, 2020

In deze tijd dat we in een keer gekluisterd zitten aan huis en we ons hele doen en laten moeten herinrichtten, is dit precies het boek dat past in de context van de tijd. De meeste organisaties zijn nu ingericht om geld te verdienen aandeelhouders blij te maken, terwijl er steeds meer een stem uit de maatschappij opsteekt die een tegengeluid laat horen. We willen bedrijven die goed doen, bedrijven die begaan zijn met het klimaat, bedrijven die mensen, communities laten groeien en niet alleen maar meer aanzetten tot meer consumeren, we willen eerlijker verdeling in de wereld zodat onze welvaart niet ten koste gaat van andere. Maar hoe kunnen bedrijven zich hiervoor organiseren? ik zou zeggen lees dit boek en doe inspiratie op over de organisaties van de toekomst.
26 Jun, 2019

Een van de belangrijkste boeken die ik heb gelezen op het gebied van organisatie verandering. Dit boek geeft een helder inzicht welke transformaties bedrijven / organisaties kunnen maken om dienend aan onze aarde en mensheid te gaan zijn. Dit boek is een aanrader voor iedereen die met zijn organisatie betekenis wil geven aan werk en mensen

Schrijf een review