image of Revolutie

Revolutie

Door Annette van Zuijlekom de Zeeuw
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Dankzij de Industriële revolutie - een snelle ontwikkeling buiten onszelf - verandert het dagelijks leven enorm. Het wordt tijd dat we ook het tempo van onze innerlijke ontwikkeling op gaan voeren - De revolutie van de liefde.

Een liefdesverhaal dat geen tijd kent

Bilaneiland 2018

Bliss leidt een eenvoudig maar zinvol leven en ze is eigenaar van een strandtent. Ze werkt en woont in een afgelegen baai en lijkt niets gemeen te hebben met de rijke en machtige, maar ook oppervlakkige familie Lorenson. Behalve de bijzondere grond die zij in hun bezit hebben, want daar heeft Bliss grootse plannen mee. Wanneer ze Xander Lorenson ontmoet in een club, wordt de mogelijkheid om haar doel te kunnen bereiken, haar voor de voeten gegooid. Als Bliss naast een sterke lichamelijke aantrekkingskracht ook een onlosmakelijke verbinding voelt tussen hen twijfelt ze of ze wel gebruik kan, en wil maken van deze buitenkans.

Bilaneiland 1718

Roos Kirby neemt een sprong in het diepe als ze in gaat op het aanbod van Dominic Lorenson. Ze gaat voor hem werken als kinderjuf in het paleis waar hij woont met zijn gezin. Op dat moment beseft Roos nog niet, dat de keuze die ze daar gaat maken, driehonderd jaar later, grote gevolgen zullen hebben.

Leesvermaak en levensverdieping gaan hand in hand in deze roman met onder andere de grootste misvatting over de liefde, een hindernis die ervoor zorgt dat onze zelfliefde zich zeer traag ontwikkelt.

Productspecificaties

Auteur(s)
Annette van Zuijlekom de Zeeuw
Redacteur(s)
Jacqueline Zirkzee, Juliette Tews
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
340
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
230x150x29 mm
Gewicht
475 gram
Druk
1
ISBN10
9083056805
ISBN13
9789083056807