image of Risicovreugde

Risicovreugde

Door Rob Fijlstra, Leo van de Voort
Nederlands | Paperback | 2018  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 24,99

Samenvatting

Digitale, technologische en sociale ontwikkelingen ontgrenzen het speelveld van organisaties. Terwijl veranderingen over elkaar heen buitelen, liggen échte revoluties nog in het verschiet. De mogelijkheden zijn eindeloos - voor wie ze ziet en ernaar handelt. Maar te veel leiders onderschatten het belang en sluiten de ogen, waardoor bedrijven structureel onderpresteren. Dat kan anders. Nee: dat móet anders!

Dit boek is een pleidooi voor gedreven en gedurfd leiderschap. Heb je de moed om te doen wat nodig is en te dealen met tegenwind en onvoorziene omstandigheden? Durf je keuzes te maken op basis van incomplete informatie, zonder risico's uit de weg te gaan? Heb je de verbeeldingskracht om met een onderscheidend verhaal te komen dat anderen inspireert? Zodat je bedrijf optimaal rendeert? Dit boek opent je ogen. Onder het motto: liever evident gevaarlijk dan ogenschijnlijk veilig!

  • Voor het eerst ontmoeten de 'harde' kant van corporate finance en de 'zachte' kant van organisatiepsychologie elkaar op ooghoogte.
  • Een boek voor frisdenkers, prestatieaanjagers en status quo-uitdagers.
  • Inclusief tien spraakmakende businesscases over o.a. Rabobank, Ajax en Akzo Nobel.

Trefwoorden: Risico's managen organisatie leiderschap durven moed gevaarlijk veilig Rob Fijlstra Leo van de Voort

Productspecificaties

Auteur(s)
Rob Fijlstra, Leo van de Voort
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
231x151x19 mm
Gewicht
442 gram
Druk
1
ISBN10
9089653996
ISBN13
9789089653994