image of Samenwerken voor gevorderden

Samenwerken voor gevorderden

Door Anemmieke Figee, Leonie van Rijn
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 22,95

Samenvatting

Geloof jij dat de samenwerking binnen jouw organisatie nog veel beter kan?

Minder energie mag kosten? Meer mag opleveren?

In Samenwerken voor gevorderden krijg je praktische tips om de samenwerking tussen jou en jouw collega’s duurzaam te versterken. We doen dit aan de hand van 20 herkenbare verhalen over samenwerken. Je leert hoe 1 + 1 echt 3 wordt, zodat jullie samen topprestaties leveren.

Wij geloven dat de groep altijd sterker is dan het individu. In dit boek krijg je daarom niet alleen meer zicht op jouw eigen rol in de samenwerking, maar ook op die van anderen. Hoe wend jij de kracht van het hele team aan, ook als je geen leidinggevende bent en dus niks kunt afdwingen?

Annemieke Figee (r) en Léonie van Rijn (l) zijn beide psycholoog en teamcoach. Zij begeleiden organisaties op weg naar betere resultaten, door te werken aan succesvol samenwerkingsgedrag. Samen zijn ze eigenaar van Firijn. Eerder schreven Annemieke en Léonie de boeken ‘Groepsdruk’ en ‘Ongeschreven regels’ en ontwikkelden ze ‘Het spel der ongeschreven regels’. Ze spreken regelmatig op congressen en geven trainingen over hun methodiek om hardnekkige patronen te veranderen.

“Een feest der herkenning!” Ik werd geconfronteerd met mijn eigen oordeel over de rebellen in mijn team. Ik kan daar nu milder naar kijken.” – Diane van Duijvenbode

“Leuk om al die ontzettend herkenbare situaties te lezen. Je snapt direct waar het over gaat. Ik herken mezelf terug in de verhalen en vind de tips heel praktisch.” – Marthe Munzebrock

Productspecificaties

Auteur(s)
Anemmieke Figee, Leonie van Rijn
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
213x152x13 mm
Gewicht
264 gram
Druk
1
ISBN10
9082727773
ISBN13
9789082727777