image of Schaduwhart

Schaduwhart

Door Tad Williams
Nederlands | Paperback | 2015  

2-5 werkdagen

€ 27,50

Samenvatting

Met het prachtige Staartjager's zang en het alom geprezen vierdelige Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard, vestigde Tad Williams in de jaren negentig zijn naam als fantasy-grootmeester. Met dit vierde en laatste deel van de Schaduwwereld-reeks bewijst Tad Williams opnieuw dat hij deze eretitel meer dan verdient.

Kasteel Zuidermark staat op het punt te worden aangevallen door twee onverbiddelijke vijanden, de Qar, het oude elfenvolk, en de wrede god-koning, de autarch van Xis. Allebei zijn ze uit op geheimen die diep onder het kasteel zijn begraven. Maar de laatste twee beschermers van Zuidermark zijn ver van huis. De koninklijke tweeling Prins Barrick en Prinses Brionie Eddon vechten voor hun leven aan de andere kant van de wereld in een wanhopige poging om naar hun vaderland terug te keren en het kwaad te stoppen.

Onder het kasteel van Zuidermark komt ondertussen iets tot leven. Een ongelofelijke kracht, iets wat in geen duizend jaar gezien is.

Kunnen Barrick en Brionie met het kleine groepje gewone en buitengewone bondgenoten dat hun trouw volgt, een manier vinden om hun wereld te redden? Kunnen zij een tijdperk van eeuwige duisternis voorkomen?

'Rijk aan detail, een explosie van de verbeelding - een wereld om je in te verliezen.' - SFX

Productspecificaties

Auteur(s)
Tad Williams
Taal
Nederlands
Vertaler
Erica Feberwee
Categorie
NUR Code
334
Uitgavejaar
2015
Afmetingen
230x150x50 mm
Gewicht
1313 gram
Druk
1
ISBN10
9024572622
ISBN13
9789024572625