image of Schedeljagers

Schedeljagers

Door Edwin P.C. Zonneveld
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 21,-

Samenvatting

Inspecteur Jan Starck ontdekt in de bossen aan de Vecht een oud moslimgraf en wordt niet alleen geconfronteerd met het koloniale verleden van Nederland, maar ook met vermeende grafschennis.

De vondst van een schedel in een leeggelopen kooiplas en de daaropvolgende moord in een nabijgelegen eendenkooi stelt Starck en zijn team voor een enigma. De buurtschap Zwartewatersklooster staat in het middelpunt, maar koestert een geheim uit het verre verleden.

Onverwacht promoveert Starck tot hoofdinspecteur en hij draagt zijn taken over aan een opvolger van zijn keuze. De moordzaak loopt aanvankelijk vast door klunzigheid en uitval, en discreet neemt hij de touwtjes weer in handen. Het team werkt weer op volle kracht. Met 3D-technologie hopen ze een verdachte in de val te lokken in een oude watertoren.De zaak ontknoopt zich bij hoogstaande zon op de plaats waar vroeger wilde eenden werden gevangen: in de eendenkooi!

EEN STERK STAALTJE STARCK!

“Wederom weet Edwin Zonneveld het heden en verleden op een verrassende wijze in elkaar over te laten lopen.” Sandra Poortman (booklogger)

Productspecificaties

Auteur(s)
Edwin P.C. Zonneveld
Taal
Nederlands
NUR Code
331
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
216x145x28 mm
Gewicht
477 gram
Druk
1
ISBN10
9493023389
ISBN13
9789493023383