image of Selfies

Selfies

Door Jussi Adler-Olsen
Nederlands | Paperback | 2017  

Samenvatting

Ze zijn jong, knap, lopen in merkkleding en besteden dagelijks uren aan hun haar - en daarbij leven ze van een uitkering.

Deze jonge vrouwen denken alleen aan zichzelf, maar leiden een levensgevaarlijk bestaan, want langzaam maar zeker zijn ze een doorn in het oog geworden van een volstrekt labiele persoon die besluit om één voor één met al deze klaplopers af te rekenen.

In eerste instantie is het niet een zaak waar brigadier Carl Mørck veel aandacht aan besteedt. Hij is erachter gekomen dat hij onvrijwillig een pion is geworden in de interne machtsstrijd binnen de politieleiding en hij moet snel handelen om het bestaan van afdeling Q veilig te stellen. Als hij tegelijkertijd een tip krijgt dat een splinternieuwe moordzaak in veel opzichten aan een onopgehelderde moord van lang geleden doet denken, heeft hij meer dan ooit behoefte aan het vlijmscherpe overzicht van zijn collega Rose. Maar Rose is met ziekteverlof, omdat afschuwelijke gebeurtenissen uit het verleden haar achtervolgen.

Carl, Assad en Gordon werken dag en nacht om het wijdvertakte mysterie rond de twee moorden op te lossen, maar steken de meeste energie in het helpen van Rose. Naarmate ze steeds dieper in haar verhaal graven, begrijpen ze dat zich een misdrijf heeft afgespeeld. Dan lijkt Rose plotsklaps ook nog eens van de aardbodem verdwenen.

Selfies is het zevende boek in de internationale bestsellerserie Q van Jussi Adler-Olsen (1950), de ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur.

Productspecificaties

Auteur(s)
Jussi Adler-Olsen
Taal
Nederlands
NUR Code
305
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
213x137x40 mm
Gewicht
632 gram
ISBN10
9044628232
ISBN13
9789044628234

Reviews

Linde van YouBeDo

op 19-06-2017
'Fantastisch zoals deze auteur van vele losse stukjes een mooi samenhangend geheel maakt.' - Boekenbijlage.nl

Schrijf zelf een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.

Andere mensen kochten ook

Een kans voor een kat - book image Een kans voor een kat

Iris Boter

12,99

Andersen - book image Andersen

Charles Lewinsky

24,99

De familie Mann - book image De familie Mann

Tilmann Lahme

39,99

Mixtie - book image Mixtie

Albert Kokosky Deforchaux

22,50