image of Sjlasjduivels op Monta

Sjlasjduivels op Monta

Door Hermann Molenkamp
Nederlands | Paperback | 2018  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 26,50

Samenvatting

Drie al wat oudere mannen, een Spanjaard, een Nederlander en een Griek, ontvangen een raadselachtige rode enveloppe. Er blijkt een uitdaging in te zitten. De mannen gaan er op in en belanden in een achtbaan van avonturen op drie verschillende planeten. Het relaas van deze avonturen is beschreven in de trilogie “Redders van het Imperium”, waarvan Sjlasjduivels op Monta het eerste deel is.

In dit eerste deel belanden de hoofdpersonen Marc, Paco en Stavos op de planeet Monta. Aangezien ze hun opdracht, het opsporen van een van de zoekgeraakte containers, in het geheim moeten uitvoeren, opereren ze onder een dekmantel: Ze vormen een team sjlasjvechters dat deel neemt aan het Grote Sjlasjtoernooi. Dat biedt hen de gelegenheid om onopvallend over de planeet te reizen.

De gevechten die zij in het kader van het toernooi moeten voeren zijn vaak bloedstollend, maar ook bij de gebeurtenissen er omheen zal de lezer zijn adem inhouden. Confrontaties met verscheurende monsters en benden meedogenloze misdadigers liggen op hun pad. Maar ook politieke intriges, waarin mooie vrouwen slechte bedoelingen hebben. Ze kunnen er niet aan ontkomen en moeten ermee afrekenen.

Sjlasjduivels op Monta is het eerste deel van de trilogie Redders van het Imperum.

Productspecificaties

Auteur(s)
Hermann Molenkamp
Taal
Nederlands
NUR Code
336
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
231x149x35 mm
Gewicht
860 gram
ISBN10
9463281878
ISBN13
9789463281874