image of Slik die kikker!

Slik die kikker!

Door B. Tracy
Nederlands | Hardcover | 2008  

Niet beschikbaar

€ 19,95

Samenvatting

Dé Amerikaanse bestseller over time-management.

Er is gewoon niet genoeg tijd om alles te doen wat u moet doen - en dat zal ook nooit anders worden. Maar... succesvolle mensen proberen ook niet om alles te doen. Ze leren zich te concentreren op de allerbelangrijkste taken en zorgen ervoor dat die gedaan worden.

Wanneer u 's ochtends als eerste een springlevende kikker doorslikt, kunt u de dag beginnen in de wetenschap dat dat waarschijnlijk het ergste is dat u die dag zal overkomen. In dit boek wordt de metafoor van die kikker gebruikt voor de moeilijkste taak van uw dag - de taak die u het liefst zou uitstellen, maar ook de taak die de grootste positieve impact op uw leven kan hebben.

'Slik die kikker!' leert u hoe u de essentiële taken uit al uw werkzaamheden kiest en dagelijks een schema opstelt om deze gedaan te krijgen. U krijgt zo niet alleen meer gedaan in minder tijd, maar u krijgt ook de juiste dingen gedaan.

Auteur Brian Tracy komt tot de essentie van effectief time-management: besluitvaardigheid, discipline en vastberadenheid. Ook geeft hij informatie over hoe u kunt voorkomen dat zaken als e-mail een groot deel van uw dag in beslag nemen. Hij beschrijft 21 praktische stappen die u helpen te stoppen met uitstellen en meer belangrijke taken gedaan te krijgen - vandaag nog!

Productspecificaties

Auteur
B. Tracy
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2008
Afmetingen
218x156x20 mm
Gewicht
355 gram
ISBN10
9059440307
ISBN13
9789059440302

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit boek.

Schrijf als eerste een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.