image of Spiegelmomenten

Spiegelmomenten

Door Tonnis Buurma
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 30,-

Samenvatting

Er gaat dagelijks een stroom van informatie door ons heen. En dat kan verwarrend zijn. Om deze verwarring tegen te gaan zetten we onze zintuigen in om die informatie te verwerken. Maar hoe zou het zijn als we onze zintuigen zouden gebruiken om te kijken, waar te nemen, te voelen en te zijn.

Dat vergt aandacht en oefening. Want met een vol hoofd kunnen we de roep van de schoonheid niet horen.

De spiegel is een van de mooiste spirituele instrumenten die de mens tot z’n beschikking heeft. De spiegel nodigt ons uit tot waarneming. Zonder over-actief te zijn. Spiegelen is geen ‘activiteit’. De spiegel is geen doenige denker, ze interpreteert niet… ze laat zien… en leert waarnemen.

Het boek ‘Spiegelmomenten’ biedt een rijk scala aan waarnemingen in woord en beeld over verschillende facetten van het leven: tijd, rust en ruimte, kwetsbaarheid, relaties, religie en het eindige leven.

Schilderijen, tekeningen, etsen – van bekende en minder bekende schilders – geven aan de woordelijke bespiegelingen een extra dimensie. Ze nodigen uit om te waar te nemen. Het boek biedt een heel goede mogelijkheid om getuige te worden van de essentie van je levensweg. Als je het pad volgt van wijsheid en schoonheid, moge inzicht, overzicht, doorzicht en uitzicht dan je reisgenoten zijn.

Productspecificaties

Auteur(s)
Tonnis Buurma
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
714
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x210x11 mm
Gewicht
565 gram
Druk
1
ISBN10
9492421992
ISBN13
9789492421999