image of Starttaal Instap Deel B Nederlands Leerwerkboek

Starttaal Instap Deel B Nederlands Leerwerkboek

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 19,55

Samenvatting

STARTTAAL INSTAP, DEEL B

STARTTAAL INSTAP is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig hebben om basisvaardigheden taal aan te leren.

Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal.

OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL B

Deel B van Starttaal Instap is opgebouwd uit vier thema's. Elk thema bestaat uit oefentaken en een herhalingstaak. In de herhalingstaak herhaalt de leerling de vaardigheden die hij in dat thema heeft geleerd. De herhalingstaak kan worden ingezet als vorm van formatieve evaluatie. Als uit de herhalingstaak blijkt dat de leerling extra oefening nodig heeft, kan de docent extra oefentaken inzetten. Ook is voor ieder thema van Starttaal Instap deel B een praktijktaak beschikbaar. Met het uitvoeren van de praktijktaak kunnen de leerlingen de ingeoefende taalvaardigheden van dat thema toepassen in een praktijkgerichte context. De extra oefentaken en praktijktaken zijn beschikbaar als download op onze methodesite Studiemeter.

Productspecificaties

Auteur(s)
Rieke Wynia, Anika Verhoog, Ruth Jansen, Marleen Tienstra, Sharon Telkamp, Suzet Volders, Ruud van den Belt
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
114
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
297x211x22 mm
Gewicht
956 gram
Druk
1
ISBN10
9463260528
ISBN13
9789463260527