image of Taaltempo Spaans

Taaltempo Spaans

Door Miguel-Angel Tavera - Gaona
Nederlands | Paperback | 2011  

Samenvatting

Ook na jaren studie blijken veel cursisten Spaans moeite te hebben met het geven van een vlotte en adequate reactie op een vraag of opmerking. Het blijft lastig om snel de juiste vorm te vinden van een werkwoord, bijvoeglijk naamwoord of persoonlijk voornaamwoord, en daardoor is de reactietijd vaak lang of het antwoord niet helemaal correct. De bestaande methodes geven te weinig oefenstof om deze vaardigheden te automatiseren. Bovendien ontwikkelen studenten op den duur vaak strategie├źn om moeilijke grammaticale vormen te omzeilen.

Met Taaltempo Spaans leren de cursisten om juist ook de moeilijkere grammatica te automatiseren en om in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd. In de oefeningen wordt steeds een nieuw grammaticaal element toegevoegd, terwijl tegelijkertijd ook de elementen uit de voorgaande oefeningen worden herhaald.

Zowel bij zelfstudie als bij klassikaal onderwijs kan met deze methode snel een verrassend resultaat worden behaald. Er wordt thuis (hardop) getraind en zo kan het persoonlijke ritme geleidelijk worden versneld. Ieder leert in zijn eigen (taal)tempo!

Productspecificaties

Auteur(s)
Miguel-Angel Tavera - Gaona
Taal
Nederlands
NUR Code
634
Uitgavejaar
2011
Afmetingen
220x139x12 mm
Gewicht
271 gram
ISBN10
9046902846
ISBN13
9789046902844